Stacaravans: Stacaravan met boot aan de Tjonger in friesland

Aangeboden: Stacaravan met boot aan de Tjonger in friesland Prijs: € 16.500,00

Stacaravan op schitterende locatie direct aan de Tjonger op camping de Driesprong te Langelille met ligplaats voor de deur. De camping beschikt over Wifi internet, een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en een zandstrand met speeltuin.
De stacaravan is van een ouder type die in de loop der jaren voorzien is van een nieuw dak en vloer in het woongedeelte. Het schilderwerk aan kozijnen en deur behoeft wel enige aandacht. De caravan is voorzien van douche, toilet, berging en 1 slaapkamer met tweepersoonsbed. De eethoek in de woonkamer, voorzien van nieuwe kussen, is om te bouwen tot een slaapplek voor twee personen. De stacaravan heeft een vrij uitzicht over de Tjonger van waaruit u door heel Friesland kunt varen. De toeristische plaatsen Echtenebrug, Lemmer en Joure heeft u direct in de buurt waar u gezellig kunt winkelen of heerlijk uit eten gaan. De caravan wordt verkocht met complete inboedel zoals tv, digitale schotel, tuingereedschap, koelkast en twee Batavus fietsen.
De boot Giarda Capri is voorzien van een zwemtrap en kussenset zodat u comfortabel van uw vaartochten kan genieten. De motor, een Johnson 8 pk, heeft in 2009 een uitgebreide servicebeurt gehad en is in prima staat.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans