Stacaravans: Stacaravan op Roompotpark Kijkduin*** te koop

Aangeboden: Stacaravan op Roompotpark Kijkduin*** te koop Prijs: Bieden

Wij bieden onze stacaravan (bj. 1998) met slaapplaatsen voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) te koop aan. Onze stacaravan staat op een toplocatie in het Kijkduinpark te Den Haag (www.kijkduinpark.nl).

Het 3-sterrenpark beschikt over een overdekt zwembad, restaurant, snackbar, supermarkt, fietsverhuur, wasserette, kinderbinnen- en buitenspeelplaats en theater. Op 5 min. loopafstand van strand en zee en de Kijkduin-boulevard en 10 min. rijden van Scheveningen. Prachtige bosrijke omgeving om urenlang te wandelen en te fietsen.

Indeling van de stacaravan: ruime woon/eetkamer met kabel-TV, compleet ingerichte keuken (koelkast met diepvriesvak, gaskookplaat), 1e slaapkamer met 2-persoonsbed, 2e slaapkamer met 2 aparte kinderbedden. Douche en wastafel en toilet. Voldoende kastruimte beschikbaar. (Gas )kachel.
Een tuin (met tuinmeubilair en een ruim, houten tuinhuisje) waar de zon de gehele dag op staat.
Parkeerplek voor auto op eigen terrein.
De stacaravan is vorige zomer nog compleet geverfd aan de binnenkant en is rook- en huisdiervrij.



Bieden vanaf € 9000,-
(Alle biedingen onder dit bedrag worden verwijderd).
meer info


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Geachte heer/mevrouw,

Is uw stacaravan op Kijkduinpark nog beschikbaar. Kunt u mij ook vertellen waar deze stacaravan ongeveer staat (of het nummer, zodat ik op de site de locatie kan zien). Als het om nr 740 gaat dan hebben we elkaar al eens gesproken en houdt het even op, maar anders hoor ik graag.

Ik heb interesse, even afhankelijk van de locatie.

Met vriendelijke groet,

mevr. Visser/de Swart

Vanessa Vos zei

Wat zijn de bijkomende kosten voor de staplaats/parkkosten per jaar? Welk nummer is het, dan kan ik kijken (verblijf nu ook op het park) vanessavos20@hotmail.com

Anoniem zei

Hallo ,
Is de stacaravan nog te koop?
Mvg,
Karin

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans