Stacaravans: Bijzonder mooi Chalet / Stacaravan Huijbergen

Aangeboden: Bijzonder mooi Chalet / Stacaravan Huijbergen Prijs: € 49.500,00

Prachtig chalet / stacaravan bouwjaar 2010

Chalet is voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer , hoofdslaapkamer met openslaande deuren en 2e slaapkamer. In de zelfde stijl schuur met afdak.
Het chalet / stacaravan heeft een woonoppervlak van 50 m2 staat op een mooi perceel van ruim 230 m2. Dit perceel ligt in een bosrijk gebied 'De Staartse Duinen' nabij Huijbergen (Noord-Brabant). Er is geen kantine zwembad of enig speeltoestel maar alleen de natuur. Als u van vogeltjes houdt kunt u hier uw hart ophalen. Samengevat rust. De Staartse Duinen ligt tegen de Belgische grens aan en u loopt vanuit het park zo het uitgestrekte bos-, heide- en duingebied in waar veel wandelpaden aanwezig zijn. In de nabijgelegen omgeving is een manege. Op afstand van 5 km ligt Hoogerheide met alle winkels van een grote stad en goede restaurants, Chinees en een Pizzeria, shoarma, kebab, met bezorgservice.

Materiaal: hout gepotdekselt met geïmpregneerde planken en daarna nog eens gebeitst wat een prachtig effect geeft met de bosrijke omgeving alsof het erbij hoort . geïsoleerd met 5 cm dikke PUR platen die de hoogste isolatiewaarden heeft. Dit jaar nieuw gebouwd, alle kozijnen en deuren zijn van hardhout en voorzien van dubbele beglazing. Het dak is afgewerkt met EPDM met levenslange garantie.
Het slaap en badkamer gedeelte is voorzien van elektrische vloerverwarming en afgewerkt met plavuizen wat een heerlijk effect geeft in zomer en winter, het overige wordt verwarmt met elektrische kachels of een Zibro Kamin kachel. Kompleet gestoffeerd en voorzien van volledig servies en keukengerei. Koken wordt gedaan op inductie kookplaten energie zuinig dus milieubewust. Alle verlichting is met spaarlampen.

Bijzonderheden:

- Overdekte sfeervolle entree / veranda met uitzicht op de tuin.

- Slaapkamer met 2 persoons bed en grote 3 deurs inbouwkast.- 2e slaapkamer cq kantoor met plaats voor een stapelbed of bureau.

- Woonkamer met bank en eethoek sfeerkachel.

- Erker met markies.

- Mooie hoekkeuken fraai ingedeeld met granieten blad

- Zon en schaduwplaatsen in de tuin.

- Nabij gelegen eigen parkeerplaats.

- Douche voorzien van grote douchecabine ruimte voor wasmachine en droger, toilet en wastafel

- Veranda voorzien van sfeerverlichting.


Voor meer bel 0626 852 555

En u moet zeker ook even op onderstaande link kijken voor o.a. de binnenzijde
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans