Stacaravans: Sterk in prijs verlaagd!!! luxe chalet

Aangeboden: Sterk in prijs verlaagd!!! luxe chalet Prijs: € 42.999,00

TE KOOP ZEER LUXE volledig gemeubileerde Chalet op de Veluwe!!

Model: Chalet AMS Flevohome.
Bouwjaar: Dec 2005
Afmeting: 10 x 4.20
Dubbele beglazing
Dak: mastiek
Buitenbekleding Canexel
Ligging : Camping de Wije Werelt

Camping de Wije Werelt is een kindvriendelijk, zeer rustig gelegen bedrijf in Otterlo te midden van bos en natuur op de Veluwe. Alle plaatsen zijn min. 100 m2 en beschikken standaard over water, afvoer, c.a.i. en elektriciteit. Het sanitair; modern, schoon, natuurlijk verwarmd, voldoende babyrooms. Verspreid over de camping vindt u diverse speelvoorzieningen waarvan u vanaf uw plaats prima zicht op heeft. U kunt het gehele jaar gebruik maken van de Camping (geen permanente bewoning).

Beschrijving:
Zeer Luxe Chalet gelegen op 200m2 grond (gehuurd) volledig bestraat met ruime parkeerplaats.
Daarnaast geniet u van een ruime tuin omheind met mooie coniferen en voorzien van tuinmeubels, schuur, wastafel en mooie beplanting. Op de hoeken van de Chalet zijn regentonnen aangebracht die het regenwater kunnen opvangen waarmee u de planten in de tuin kan voorzien van water.

Indeling:
U komt de Chalet binnen via het aangebouwde klompenhok voorzien van koelkast magnetron en oventje.

Slaapkamers: ouderslaapkamer voorzien van 2 pers bed 160x200m, twee linnenkasten, ladekast en accessoires. Tweede kamer voorzien van twee 1 persoonbedden en linnenkast.

Badkamer: voorzien rondom tegels, toilet, douche met thermostaatkraan en schuifdeur, vastenwastafel en elektrisch wandkachel.

Keuken: voorzien van geïntrigeerde Koel/vriescombinatie en 4 pits gasstel. Daarnaast alle keuken benodigdheden zoals: pannen, servies, broodtrommel, koffiezet apparaat

woon/eetkamer: ruime gemeubileerde woonkamer voorzien twee openslaande deuren naar de tuin, luxe gashaard en eet gedeelte voorzien van eethoek met 4 lederenstoelen.
Daarnaast voorzien van lederen 3 zits en 2 zits bank, salontafel, hoektafel, televisiemeubel met tv, radio, dvd en boxen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans