Stacaravans: Wegens omstandigheden te koop een geheel opgeknapte chalet.

Dit chalet moet weg!!!
Hij staat op een prachtig camping/chaletpark in Heteren. (Overbetuwe aan de rand van de Veluwe) U zit geheel vrij. Aan de achterkant kijkt u uit over de weilanden en ziet u in de verte de bossen liggen. Aan de voorkant ziet u een parkachtig terrein met mooie oude bomen, gras en een vijver vol kikkers. De camping is heel rustig en een en al natuur. Er is een kinderboerderij en er zijn wat speeltoestellen voor de kleintjes. Op bepaalde tijden is er in de namiddag een café-achtige kantine open. Huisdieren zijn er toegestaan. Er is ook een prachtige visvijver met alle soorten vis die in Nederland voorkomen er in uitgezet.
Dit 16 jaar oude, eenvoudige, maar in de afgelopen 3 jaar geheel opgeknapte chalet met tuinhuisje moet door omstandigheden weg. We hebben het een paar jaar gelden voor €19000 (leeg) gekocht.
Het chalet is door een professioneel bedrijf gesteld. Het dak en de vloer zijn vernieuwd en geïsoleerd. Alle ramen zijn van dubbel glas. De badkamer is geheel vernieuwd. Er is een nieuwe geiser en een nieuwe kachel. De binnenkant en de buitenkant zijn onlangs geheel geschilderd. Qua onderhoud hoeft u er dus niets aan te doen.
Alle inventaris wordt meeverkocht: meubels, elektrische apparaten, potten, pannen bestek etc.
Al is het niet zo dat dit de meest luxe chalet is, koopt u ontegenzeggelijk iets goeds en degelijks voor een aantrekkelijke prijs.
U kunt me mailen: wilvanderham@casema.nl of bellen 06-1994 1494. Maar natuurlijk ook bieden op deze advertentie.
(NB.De tuin verdient wel wat extra aandacht.)
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans