Stacaravans: Stacaravans zonnig Karinthië (Oostenrijk) 2e week gratis!!!

Vakantie in zonnig Karinthië

Nu ook last-second-actie: 2e week gratis!
Boek nu snel nog een vakantie in de zon!
U ontvangt de 2e week gratis bij aankomstdag binnen 3 dagen na boeking. Deze actie geldt alleen voor weken 27, 28, 29.

Lastminutes!
Nu 2 weken boeken: € 200,- korting! Hoogseizoen-prijs is dan slechts € 395,- per week. Vol = vol, dus boek snel!

Welkom in het Karinthische merengebied
Hier, in het zonnige zuiden van Oostenrijk, vindt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Heerlijke temperaturen, een eigen meer direct aan de camping met zwemwater van meer dan 25 graden en een schitterend berglandschap. Voor een aangenaam verblijf staat uw stacaravan met veranda al klaar bij Caravan Interland (www.caravaninterland.nl; telefoon 055 3122915).

De stacaravans staan op een gezinscamping met in de maanden juli en augustus een animatieprogramma met diverse activiteiten voor jong en oud.

De caravans staan op ruime plaatsen van ca 160 m2 en liggen op ca 50-100 meter van het meer. Uw auto kunt u naast de caravan parkeren. U mag slaaptentjes bijplaatsen.

Dit deel van Karinthië is uitermate geschikt voor de (race)fiets en mountainbike. Vanaf de camping kunt u diverse wandel- of fietsroutes kiezen. Van eenvoudig tot zwaar, voor iedereen is er wel een tocht te vinden.

Het glooiende landschap in de directe omgeving, met vaak fietspaden langs de weg, is voor iedere wandelaar en fietser een verademing. En wie met de mountainbike of kickbike de bergen (Karawanken) in wil hoeft maar enkele honderden meters te lopen of te fietsen. Kickbikes zijn te huur op de camping.

Voor gedetailleerde informatie en prijzen zie onze website www.caravaninterland.nl of bel meteen 055 3122915.
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans