Stacaravans: Dubbel chalet/stacaravan (Briljant)

Op een prachtige rustige locatie aan de Nieuw Loosdrechtsedijk 211a-b te Loosdrecht ligt aan het eind van een breed zwem/viswater deze in uitstekende staat verkerende Briljant bungalow (dubbel chalet). Het park heet Boomhoek (parkadres is Hoofdlaan 10).

De bungalow is voorzien van een praktische indeling met een ruime woonkamer welke recent grotendeels nieuw is ingericht (gordijnen, tv etc.) met een ingebouwde keuken voorzien van de nodige apparatuur.
Via de gang bevindt zich aan de linkerkant in mooi lichte kleuren vormgegeven de douche en toilet. Aan de rechterkant van de bungalow is een ruimte met een wasmachine, magnetron en waterboiler. Verder de hoofdslaapkamer en een logeerkamer met stapelbed. Beide slaapkamers hebben handige inbouwkasten.

De goed geïsoleerde bungalow is grotendeels voorzien van zonneschermen en uiteraard is er ook een (nieuwe) energiezuinige airco/verwarming aanwezig voor koeling in de zomer en verwarming voor koude (winter)perioden (de bungalow heeft overigens vorstbeveiliging).
Het terras aan de water- en de zijkant van de bungalow biedt veel privacy. Praktisch volledige bestrating zorgt voor minmaal onderhoud, een strook groen met mooie planten/struiken zorgt voor het juiste evenwicht. Daarnaast is er een blokhut voor het opbergen van tuinartikelen ed. Ook is in de blokhut een aanrechtje met koud/warm water aanwezig (handig voor kinderen).

Aan uw aanlegsteiger kunt u 1 tot 2 boten afmeren (u vaart rechtstreeks naar de Stille Plas) en op u privé parkeerplaats aan de voorkant van de bungalow kunt u uw auto parkeren.

Materiaal : kunststof
Lengte : 9 meter
Breedte : 5 meter

Prijs: € 75.000,00 (de parkkosten voor 2012 zijn bij de prijs inbegrepen).Nadere inlichtingen via 06 30157573 of 06-13169012
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans