Stacaravans: Stacaravan op sfeervolle familiecamping brielle oostvoorne

Op gemoedelijke familiecamping Modjo Kerto bieden wij na 3 jaar veel plezier onze Muller Batavier stacaravan aan. De Caravan staat op een afgeschermde zeer grote standplaats van 225 M2 (15 x 15 meter) , er naast staat een gloednieuwe houten afsluitbare schuur (Nieuwprijs Eur. 1.200,--) voor fietsen en gereedschappen. De Stacaravan beschikt over een ruime zithoek,twee slaapkamers voor totaal 4 personen, verder kan ook de eettafel nog worden veranderd in een 2 persoons bed (Voor kinderen), naast de caravan hebben we een stukje kunstgras en echt gras aangelegd waarop een bijzettentje voor logies geplaats kan worden. Er zijn binnen en buiten stroompunten,warm water voor douche en keuken en buiten een extra koudwaterkraan. Het is (mits veilig) toegestaan op de plaats een vuurkorf en/of barbecue te benutten, er zijn buiten twee staande lampen en een stopcontact. De caravan heeft toilet,douche,wastafel en koelkast.
Huurders krijgen een eigen toegangstag voor de slagboom en een eigen parkeerplaats binnen de afgesloten camping.
De Camping is het gehele jaar geopend en kent in het hoogseizoen (Voor een groot deel gratis) animatie , bingo en activiteiten voor jong en oud. De camping heeft een zwembad en een kinderbad, een grote trampoline en veel speelfaciliteiten voor kinderen, er is een bruine kroeg, snackbar, tennis, tafeltennis en een ruimte met poolbiljart en tafelvoetbal en groot scherm voor bijvoorbeeld voetbalwedstrijden. Het staangeld te betalenaan de camping is ongeveer 1800 per jaar en is voor 2012 voldaan.
Ondanks deze vele faciliteiten is de camping zeer gemoedelijke en overzichtelijk, u wordt als gast herkend en gekend, omwille van de rust en veiligheid zijn grotere honden op deze camping niet toegestaan.
De Camping is centraal gelegen tussen Vestingstad Brielle,Badplaats Oostvoorne en diverse recreatiegebieden, er zijn veel fiets en wandelpaden in de buurt. De recreatiegebieden Brielse Maas en Oostvoornse Meer bevinden zich op 15 minuten loopafstand of enkele minuten fietsen, ook de stranden van Rockanje en Oostvoorne zijn makkelijk met de fiets te bereiken.
Het hele jaar vinden er in de omliggende plaatsen culturele en sportieve evenementen plaats zoals Een April Viering,Vestingdagen Hellevoetsluis,Ronde van Oostvoorne,Brielle Blues.
We hebben de caravan drie jaar geleden voor een aanzienlijk hoger bedrag gekocht maar willen hem graag dit kalenderjaar nog verkopen, daarom is de prijsstelling bewust scherp gehouden.
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans