Stacaravans: Mooie Stacaravan te koop op Camping De Nes

Aangeboden: Mooie Stacaravan te koop op Camping De Nes Prijs: € 9.000,00

Camping "De Nes" is een echte gezinscamping in het Groene Hart van Zuid-Holland. Een plaats waar u zich volop in de natuur bevindt, maar waar ook tal van bezienswaardigheden in de nabije omgeving zijn.
Op de camping is een meer waar wordt gezwommen door de kinderen met hieraan een klein strandje. Hier is tevens een klein kikkerbadje voor de allerkleinste, een tennisbaan en de kantine. Achter de kantine kan volop gevist worden.
In het seizoen worden er in de kantine festiviteiten georganiseerd zoals: kinderdisco, optredens, bingo, kaarten, tennistoernooi, zeskamp, playbackshow, kinderanimatie etc.

Deze geheel compleet ingerichte stacaravan beschikt over de volgende ruimtes, een ruime huiskamer met een nieuwe open keuken, twee- en driezit lederen bankstel, nieuwe donkerbruine laminaatvloer, 2 slaapkamers, toilet/douche ruimte met wastafel. Het woongedeelte is voorzien van witte lamellen, een grote (kleding) kast, in de ouderslaapkamer ligt vloerbedekking, een tweepersoonsbed, kledingkast en een rolgordijn. De kinderkamer beschikt over een eenpersoonsbed, maar als je handig bent, kan je hier eventueel een stapelbed maken.
De mooie crèmekleurige keuken is voorzien van een inbouwkookplaat (rvs), een inbouwkoelkast/vriezer, carrousel en handige indeling. Hier is eventueel nog een eethoek(je) te plaatsen.

De tuin is ruim en de plek waar de caravan zich bevindt op de camping is zeer rustig. De schuur biedt veel opbergruimte en is voorzien van een extra koelkast(je).
Tevens is er achter de caravan een afdak gemaakt met hieronder een wasmachine en een droogrek.

De vraagprijs voor de stacaravan is inclusief de gehele inboedel en inclusief het stageld voor 2010.
Voor meer informatie kunt u ons mailen: vanapeldoorn.janssen@gmail.com
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans