Stacaravans: Stacaravan / Chalet op een rustig park in Putten

Aangeboden: Stacaravan / Chalet op een rustig park in Putten Prijs: € 18.500,00

Stacaravan / Chalet op een mooi en rustig park met alleen stacaravans en chalettes in Putten (Gelderland).
Het park is verbonden aan Landalpark de Heihaas en je mag van alle faciliteiten (zwembad, speeltuin, midgetgolf, restaurant, etc.) gebruik maken.
Op het park mag gedurende het hele jaar gerecreëerd worden. Honden zijn niet toegestaan.

De stacaravan is goed onderhouden: nieuwe keuken en badkamer (incl. geiser) in 2004, nieuwe laminaatvloer in 2005 en buitenzijde geschilderd in 2009. Vanwege de verkoop is de caravan begin deze maand Tüv-gekeurd.
De stacaravan is geheel voorzien van dubbel glas.

Op het park is begin 2009 het centrale electra netwerk vervangen waardoor de caravan voorzien is van 2 groepen van 16 Amp. Ook het centrale gas netwerk en de watertoevoer is gelijktijdig vervangen.
Tevens is er een draadloos netwerk aangelegd waardoor u kunt beschikken over internet.
NUTS- voorzieningen worden jaarlijks afgerekend op basis van eigen gebruik middels meterstanden.

De buitenmaat van de stacaravan is 4 m breed x 11,5 m lang en staat op een kavel van 15 x 20 m.
Ligging van de stacaravan is op het zuidoosten, er is de hele dag zon in de tuin.
De grond is niet in eigendom, maar daarvoor worden jaarlijks parkkosten betaald (€ 1880).

De woonkamer incl. keuken is 3,8 m breed x 5,7 m lang. De keukenopstelling is 1,75 x 2,7 m en bevat een inbouw-koelkast, oven , gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De woonkamer is voorzien van een gaskachel.

De badkamer is 1,4 m breed x 2,5 m lang en bevat een toilet, douchehoek en wastafelmeubel. In de badkamer is ruimte voor een wasmachine en eventueel droger. Electra-aansluitingen en afvoer is hiervoor aanwezig.

De slaapkamer is 2,4 /2,5 m breed x 3,85 m lang. De linnenkast in de slaapkamer is op maat gemaakt voor de hoogte van de stacaravan en wordt meeverkocht.

De stacaravan beschikt over een grote gang/hal, omdat de kleine slaapkamer waar voorheen een stapelbed stond bij de gang/hal is betrokken. Eventueel kunt u dit zelf weer in originele staat terug brengen. De afmeting van de gang/hal is 1,2/1,35 m breed en 5,30 lang.
Indien u weer een kleine slaapkamer (met stapelbed) wilt creëren, dan is de afmeting daarvan 1,35 m breed x 1,9 m lang en wordt de afmeting van de gang/hal 1,2 m breed x 3,4 m lang.

De stacaravan is compleet voorzien van (op maat gemaakte) rolgordijnen (2009) welke worden meeverkocht. Ook is de caravan voorzien van 2 zonneschermen welke worden meeverkocht.

Voor meer informatie kunt u mij mailen. Ook is het mogelijk om vrijblijvend de stacaravan te bezichtigen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans