Stacaravans: Prachtige stacaravan op de Veluwe, Putterheyde, Putten (Gld)

Aangeboden: Prachtige stacaravan op de Veluwe, Putterheyde, Putten (Gld) Prijs: € 25.000,00

  • Prachtige stacaravan op de Veluwe.
  • Buytenplaets Putterheyde Oude Prinsenweg 13881PJ Putten (Gld).
  • adres: Reeënspoor 10
Deze stacaravan ( afm. 10 x 3.80) materiaal Canexel, heeft 2 slaapkamers, 1 met een 2 persoonsbed en 1 met 2 een persoonsbedden naast elkaar. Badkamer met douche en verhoogd toilet, nieuwe keuken (mei 2010) en een mooie tuingerichte woonkamer. Het dak is vernieuwd in maart 2010.4 jaar geleden opnieuw ingericht, U kunt hem direct betrekken. Geplaatst en aangesloten op elektriciteit, aardgas, water,riool en kabel.

Op een schitterend bosperceel van ong. 400 mtr.Omgeven door bomen en borders, waar de zon heerlijk schijnt en U volledig van Uw rust kunt genieten. Een mooie blokhut op een stenen vloer, veel nieuw gereedschap maken dit compleet.
Voor het park geldt: geen honden en katten.Dit heeft als voordeel een variatie aan vogels in de tuin. Heeft U voor deze zeer complete caravan interesse dan kunt U bellen met 06 28475114.

Putterheyde is een ruim opgezet park en in de zomer voorzien van een recreatie programma voor oud en jong. Tevens mag u gratis gebruik maken van het overdekte zwemparadijs gelegen op Landal De Heihaas welke op loopafstand ligt van het park. In de landelijke nabije omgeving van het park met zijn vele wandel en fietsmogelijkheden treft u uitgebreide recreatieve mogelijkheden aan zoals o.a. Het Veluwe randmeer met zijn vele strandjes en talrijke watersportmogelijkheden, Walibi World, het Dolfinarium en de oude vestigingstadjes Elburg en Harderwijk.
Het park is autovrij vanaf 1 april t/m 1 november, uw auto kunt u in deze periode parkeren aan de buitenrand van het park welke u volop parkeermogelijkheden biedt.

06 28475114



Chalet, Putten, Veluwe, Putterheyde, Stacaravan, Heihaas, Buytenplaets, Putterheide, Buitenplaats, Bos, Reeënspoor, 10, Randmeren, Randmeer, IJsselmeer
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans