Stacaravans: Stacaravan aan de Grevelingen

Aangeboden: Stacaravan aan de Grevelingen Prijs: € 32.000,00

Hallo ,

Wij zijn al op leeftijd en gezien onze gezondheid zijn wij genoodzaakt om onze stacarvan te verkopen, we kunnen nog wel een jaartje mee maar zetten hem toch in de verkoop!
Het is aan de prachtiche grevelingen leuk als je wilt surfen of gewoon met de hond wilt wandelen en vissen word hier ook veel gedaan. De camping is prima en zeer schoon en er word voldoende georganiseerd (bingo, wandel/fiets tochten enz enz ook voor de kids).
Bruinisse en Zierikzee ben je met
15 a'20 minuten OudDorp is ook lekker dichtbij. Vanaf 19 maart tot eind Oktober mag je hier pertinent wonen en tegen een hele kleine vergoeding familie overnachtingen geen enkel probleem . Over het algemeen een rustige gezellige familie Camping voor jong en oud. En in de zomer voor de kleintjes en jongeren een animatie team!
De stacaravan beschikt over een badkamer met ligbad ,eigen toilet twee tweepersoonsbedden en een stapelbed en een ruime tuin ronddom met pas geplaatste nieuwe chalet, en zeker niet te vergeten een geweldig verhoogt terras van 6 x 3 1/2 meter.Vanaf de caravan naar het water is tweehonderd meter lopen, goed te doen dus

voor info of een bezoekje kunt u altijd contact op nemen met ons!
Met vriendelijke groet namens Piet en Nel
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans