Stacaravans: Ruime 4-pers. stacaravan op 5*-gez.camping te koop in Rheeze

Aangeboden: Ruime 4-pers. stacaravan op 5*-gez.camping te koop in Rheeze Prijs: € 4.500,00

Nette stacaravan op een ruime plaats op 5*-gezinscamping Avonturen Junglecamping te Rheeze, Hardenberg.
De caravan wordt compleet met inboedel aangeboden. Deze bestaat uit 2-persoonbed en kastje, bevindt zich in de 2-persoonsslaapkamer, zetels, salontafeltje, bijzettafeltjes, tv, muziekinstallatie, speelgoed, lectuur, kookvuur, koffiezet, waterkoker, koelkast, compleet servies, bestek, potjes en pannetjes, tuinmeubilair, partytent, buitenspeelgoed, e.a.

Verder is de caravan, zowel binnen als buiten afgewerkt met onderhoudsvriendelijke pvc. Sanitaire voorzieningen bevinden zich in een ruime badkamer en bestaan uit wc, wasbak en douche. Verder kan de eethoek omgebouwd worden tot een 2-persoonsbed. Mogelijkheid tot uitbreiding met slaapplaatsen is voorzien in tuinhuis. Uw auto kan steeds bij de caravan staan, waarnaast nog genoeg bewegingsruimte overblijft.

De caravan is gelegen aan een veld voorzien van speeltuintje. U kan dus uw spruiten in de gaten houden vanuit de caravan. U zit op een rustig plekje, maar toch niet te ver van alles af. De voorzieningen op camping zijn geheel afgestemd op de kinderen, zo is er een openluchtzwembad, een overdekt zwembad, aqua-jungle... een waterspeelparadijs, een animatieteam, vis- en roeivijver, tennisplein, eetgelegenheden, superette, wasserette en natuurlijk, niet geheel onbelangrijk een prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen.


Bij interesse of eventueel verdere informatie, kan u ons rustig mailen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans