Stacaravans: Stacaravan Ermerstrand (nabij Indoor Plopsa Coevorden

Aangeboden: Stacaravan Ermerstrand (nabij Indoor Plopsa Coevorden Prijs: € 17.500,00

Te koop of te huur aangeboden een luxe stacaravan op recreatiepark Ermerstrand.

Gegevens caravan:
4-persoons
1 stapelbed en 1 tweepersoonsbed
compleet ingerichte keuken
douche, wc en wastafel
Caravan helemaal gemeubileerd

Parkinformatie:
Op een unieke, bosrijke locatie aan de rand van de Hondsrug op het Drents plateau ligt ons Recreatiepark Ermerstrand. Ons park ligt in het natuur- en recreatiegebied "Ermerzand" vernoemd naar het typisch Drents esdorp Erm en ligt circa 7 kilometer van Emmen in het zuidoosten van Drenthe. Het park is vanuit alle hoeken van Nederland makkelijk en snel bereikbaar vanwege zijn directe ligging aan de N34 en op 2 kilometer van de A37.

Het gebied beslaat een oppervlakte van circa 80 hectare, waarvan ongeveer 40 hectare water is. In en om deze uitgestrekte recreatieplas vindt u mooie stranden, eilandjes en uitgestrekte zonneweiden. Het gebied wordt ontsloten door ruim 500 kilometer aangelegde fietspaden. Daarnaast vindt u in de bossen en heidevelden tientallen wandelroutes, waaronder het Pieterpad. Kortom, een bijzondere omgeving, bij uitstek geschikt om tot rust te komen.

Het Recreatiepark Ermerstrand biedt diverse sfeervolle horecagelegenheden, en niet te vergeten fantastische mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Thema's die terug te vinden zijn in onze voorzieningen zijn "natuur" en "outdoor": er is op het park veel gebruik gemaakt van hout/boomstammen en Drentse keien. Ondanks dat er veel te beleven valt op het park, is door de ruime opzet de rust niet verdwenen!

Indoor Plopsa Coevorden:
Ca 8 km vanaf ermerstrand
Voor meer informatie zie de site van Plopsa

Bel of mail voor meer informatie 06-51555269
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans