Stacaravans: Te koop; luxe stacaravan met 3 slpkmrs; Roompot Beach Resort

Aangeboden: Te koop; luxe stacaravan met 3 slpkmrs; Roompot Beach Resort Prijs: € 18.500,00

Te koop;Mooie Luxe Stacaravan op de Roompot Beach Resort te Zeeland (Kamperland) met 3 slaapkamers, ruime badkamer met douche, toilet en wastafel en een apart 2
e toilet. De ouderslaapkamer heeft een 2 persoonsbed met kasten en opbergruimte; de 2e slaapkamer 1 éénpersoonsbed met kledingkast en spiegel+planchet; de 3
e slaapkamer 2 éénpersoonsbedden met kledingkast. De stacaravan heeft een ruime woonkamer met 4 pers eethoek, ruime keuken met oven, grill. Buiten een groot terras met afscheiding, grasveldje en een schuur. Het terrein is volledig voorzien van een lage omheining.

de verkoopprijs is incl de staanplaats voor heel 2011!!! (twv €3.100)

Ligging van Roompot Vakanties Roompot Beach Resort
Op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland direct aan de Oosterschelde ligt Roompot Vakanties Roompot Beach Resort, een paradijs voor gezinnen met kinderen, actievelingen en natuurliefhebbers. Het park ligt direct aan het schone Oosterschelde strand en op 5 minuten reisafstand met de auto (15 min met de fiets) bent u aan het schitterende brede Noordzeestrand "De Banjaard" met ruime parelwitte stranden of bij het Veerse Meer.

Faciliteiten van Roompot Vakanties Roompot Beach Resort
Niemand zal zich vervelen bij Roompot Vakanties Roompot Beach Resort. Uren spetteren in het subtropisch zwemparadijs of een balletje slaan op de tennis- en squashbaan, een grote speeltuin, trampolines, midgetgolfen of paardrijden, zandkastelen bouwen of zonnebaden. Voor groot en klein is hier volop te beleven. Watersportliefhebbers verkennen de Zeeuwse wateren per surfplank, kano of zeilboot.

Eten en drinken bij Roompot Vakanties Roompot Beach Resort
Uiteraard zijn er volop eet- en drink mogelijkheden bij Roompot Vakanties Roompot Beach Resort, van snelle hap tot uitgebreid dineren. Geniet van een drankje en hapje in het café of kiest u voor een lekker diner in het buffetrestaurant? Uitgebreid tafelen kan in het à la carte restaurant.
Zelf eten maken?; de grote ruim gesorteerde supermarkt heeft elke ochtend verse broodjes en alles wat u nog meer nodig heeft door het complete assortiment.

Omgeving van Roompot Vakanties Roompot Beach Resort
Erop uit in de omgeving? Maak een wandeling door Nationaal Park De Oosterschelde of bezoek bezienswaardige steden zoals Veere, Middelburg, Goes of Zierikzee. Ook Renesse, Domburg, Burgh Haamstede en alle andere zeeuwse toeristische plaatsjes zijn op korte afstand bereikbaar door de centrale ligging van Kamperland tussen de Oosterschelde kering en de Zeelandbrug. Ook uitstapjes naar Antwerpen en Brugge zijn goed te doen binnen 1 tot 1,5 uur autorijden.

Roompot Beach Resort, Kamperland
  • Bruisend familie-kampeerresort
  • Direct aan kindvriendelijk strand
  • De meest complete camping van Zeeland
  • Eersteklas voorzieningen zoals subtropisch zwemparadijs, manege en jachthaven Voor meer informatie; www.roompotparken.nl/vakantieparken/552324/roompot_beach
_resort
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans