Stacaravans: Zeer nette luxe stacaravan in Rheeze

Aangeboden: Zeer nette luxe stacaravan in Rheeze Prijs: € 14.950,00

Door omstandigheden bieden wij te koop aan onze luxe stacaravan met complete inventaris en een prachtig aangelegde tuin op camping 't veld te Rheeze. (Ov).
Caravan is van het merk Britannia, type sunshine 1050/3 geplaatst op nr. 154.
Indeling: Ruime living met grote zitbank, gaskachel en LCD TV, 3 slaapkamers waarvan een plaats voor tweepresoonsbed, en de derde gebruikt wordt als voorraadkamer, comlete badkamer met separate douche cabine en toilet, en comlete keuken. Caravan is aangesloten op elektra, gas, water en riool. Buiten is de tuin grotendeels geheel bevlondert, en is er een permanente overkapping voor de tuinset, met parkeerplaats voor de auto en een grote tuinschuur, alsmede een fietsenafdak cq bergruimte.
Camping 't veld is een ruim opgezette familie camping vlak naast de bekende sprookjescamping met een hoge ANWB waardering (9.1), van alle gemakken voorzien en verblijf mogelijk het gehele jaar.
Het dorpje Rheeze ligt in een prachtig bosrijke omgeving in het Overijsselse Vechtdal temidden van uitgestrekte bossen en heidevelden op korte afstand van Hardenberg met volop fiets en wandelmogelijkheden.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans