Stacaravans: Ruime 4-pers. caravan op 5*jungle avonturencamping te rheeze

Aangeboden: Ruime 4-pers. caravan op 5*jungle avonturencamping te rheeze Prijs: € 5.000,00

»

TE KOOP : NETTE STACARAVAN OP EEN RUIME PLAATS OP 5*-GEZINSCAMPING AVONTUREN
JUNGLECAMPING TE RHEEZE, HARDENBERG (Overijssel, NL) !!


De caravan wordt compleet met inboedel aangeboden. Deze bestaat uit 2-pers.bed en kastje in de 2-pers.slaapkamer, zetels, salontafeltje, bijzettafeltjes, tv, muziekinstallatie, speelgoed, lectuur, kookvuur, koffiezet, waterkoker, koelkast, compleet servies, bestek, potjes en pannetjes, tuinmeubilair, partytent, buitenspeelgoed, e.a.

Verder is de caravan, zowel binnen als buiten afgewerkt met onderhoudsvriendelijke pvc. Sanitaire voorzieningen bevinden zich in een ruime badkamer en bestaan uit wc, wasbak en douche.

De eethoek kan worden omgebouwd tot een 2-per.bed. Mogelijkheid tot uitbreiding met slaapplaatsen is voorzien in tuinhuis. De auto kan steeds bij de caravan staan, waarnaast nog genoeg bewegingsruimte overblijft.

De caravan is gelegen aan een veld voorzien van speeltuintje. U kan dus uw spruiten in de gouten houden vanuit de caravan. U zit op een rustig plekje, maar toch niet te ver van alles af.

De voorzieningen op de camping zijn geheel afgestemd op de kinderen, zo is er een openluchtzwembad, een overdekt zwembad, Aqua-jungle .. een water-speelparadijs, een animatieteam, vis- en roeivijver, tennisplein, eetgelenheden, superette, wasserette en natuurlijk, niet geheel onbelangrijk een prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen.

Bij interesse of eventueel verdere informatie kan U ons steeds mailen op caravan529@live.nl
extra info

Een gethematiseerde kindercamping, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar..
Ook voor opa en oma, met of zonder kleinkinderen is het er heerlijk toeven.

Gelegen in het prachtige Vechtdal van Overijssel, aan de rand van de Staatsbossen.

Een uitvalsbasis om verschillende uitstappen te maken zoals, Attractiepark Slagharen, Hellendoorn.. een superleuk pretpark, Plopsaland indoor, de Rheezerbelten..het lekkere pannekoekenhuis, de Bloemenboerderij, Total Outdoor...voor spannende avonturen zoals klimmen, quad, paintbal, boogschieten, enz. ...Het mooie dierenpark gelegen in de Vlinderstad Emmen,waar het ook gezellig winkelen is
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans