Stacaravans: Stacaravan met veranda op De Goudsberg te Lunteren (Veluwe)

Aangeboden: Stacaravan met veranda op De Goudsberg te Lunteren (Veluwe) Prijs: € 8.950,00

In prijs verlaagd van € 12.500,- voor € 8.950,-

Te koop op Camping de Goudsberg te Lunteren:
Een goed onderhouden stacaravan met aanbouw, grote hardhouten veranda en schuurtje op 250 m2 grond, met complete inventaris.

De aluminium stacaravan (onderhoudsvrij) heeft 2 slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed. In de tweede slaapkamer kan het bed heel gemakkelijk worden omgebouwd naar twee eenpersoonsbedden. Badkamer met toilet, douche en zitbad.
Het interieur van de stacaravan is licht en modern. Er is kabel tv met Filmnet en Sportnet.
Comfortabele Zibro Kamin kachel met computergestuurde temperatuurregeling, waardoor je ook 's winters in de stacaravan kunt verblijven (de camping is het gehele jaar geopend).
Water en een deel van het elektriciteitsverbruik zijn inclusief op de camping.
Door middel van een eigen sleutel heb je direct toegang tot het bos.

In de woonkamer staan o.a. een grote lederen hoekbank, een salontafel en een eethoek.
In de keuken o.a. een koelkast, koffiezetapparaat, oventje, waterkoker, serviesgoed en bestek.

In de aanbouw bevinden zich een Whirlpool wasmachine 1400 t (2 jaar oud), een 2e koelkast, stofzuiger en schoenenkast. Op de veranda staan een tuinset en een wild zwijn met vogelbad. Eronder is veel bergruimte.

In het schuurtje staan twee fietsen en een kinderfiets, een bladblazer en veel gereedschap.
De veranda is een aantal jaren geleden geheel in hardhout uitgevoerd, waarbij het doorzichtige dak is vernieuwd. Hier kun je zelfs tijdens een zomerse regenbui heerlijk buiten zitten, met uitzicht op het bos.
De tuin is voor het grootste deel bestraat en heeft een eigen, door coniferen afgeschermde parkeerplaats. Er is een zon- en schaduwterras.

De camping ligt 2,5 km van Lunteren, één van de leukste dorpen van de Veluwe.
Het is een mooie, groene camping met tennisbaan, restaurant, binnen- en buitenzwembad, twee speeltuinen, midgetgolfbaan, snackbar en winkel. Er is net een nieuw douche/toilet gebouw geplaatst. De camping is het gehele jaar geopend. In de schoolvakanties is er een kinderclub die dagelijks leuke activiteiten organiseert zoals: knutselen, speurtochten, voetbaltoernooien en (bos)spelletjes.

We hebben hier altijd met veel plezier vakantie gevierd, maar verkopen nu de stacaravan omdat we een campertje hebben gekocht.
Het stageld voor 2011 is volledig betaald.

Als u vragen heeft kunt u altijd mailen en krijgt u snel een antwoord.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans