Stacaravans: Grote stacaravan achter de waterleidingduinen bij Zandvoort

Aangeboden: Grote stacaravan achter de waterleidingduinen bij Zandvoort Prijs: € 1.500,00

Nu de grote vakantie begint in het Noorden en het steeds maar regent is deze grote stacaravan misschien dé oplossing voor u. Droog en comfortable camperen en als je het omrekent per week een prijs van 250,- en daar houd u dan een caravan aan over... En mocht de zon toch nog komen dan is er een zwembad op de camping en de zee is dichtbij.

Kortom: Fijne grote stacaravan op gezellige groene familiecamping in Vogelenzang. De camping heeft naast een zwembad, restaurant en winkel en ligt op loopafstand van Pannenland, een historische en pytoresk restaurant en bekende toegang tot de waterleidingduinen bij Zandvoort.
De caravan is voorzien van keukenblok met gascomfort en koelvries combinatie. Naast de stacarvan van 3x10mtr. is een kleinere toercaravan vastgemaakt waarin een groot luxe 2-persoonsbed en een wc.
De staplaats heeft een oppervlakte van 110m2. Het stageld voor een jaar bedraagt 1600-1750, afhankelijk van het aantal personen en het verbruik. Dit is inclusief toeristenbelasting, elektra e.d.
Voor verder informatie over de camping verwijs ik u naar de website www.vogelenzang.nl.
Er mogen helaas geen honden op de camping.

De vraagprijs is inclusief het jaargeld voor 2011.

Met vriendelijke groet,

Rijanka
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans