Stacaravans: Stacaravan watersportcamping met evt. boot

Aangeboden: Stacaravan watersportcamping met evt. boot Prijs: € 8.999,00

Te koop aangeboden: Een in goede staat verkerende stacaravan met volledige inventaris en boot met 6 PK buitenboordmotor op gezellige watersportcamping in Gelderland.

Molecaten Park "De Hooghe Bijsschel" ligt in de gemeente Nunspeet, direct aan het Veluwemeer. De zeer kindvriendelijke camping beschikt over een privé strandje en een jachthaven. Aan het strand is een zeilschool, waar zeil- en surflessen worden gegeven. Hier kunnen ook kano's en waterfietsen gehuurd worden. Voorts is er een buitenzwembad, een tennisbaan, speeltuinen, restaurant/kantine en snackbar. In de schoolvakanties is er animatie voor de kinderen. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud, zoals bijvoorbeeld biljarttoernooien, bingo avonden, strandvolleybal , e.d. In het hoogseizoen zijn er dagelijks verse broodjes. De camping heeft WiFi internet tegen betaling.

Het stageld bedraagt 1.580,= Euro exclusief toeristenbelasting. Gas, water en licht naar verbruik. Het stageld mag betaald worden in 6 gelijke maandelijkse termijnen. De camping is voor overnachtingen geopend van 1 april tot en met 30 september. De camping is met de auto alleen te betreden via een slagboom. Huisdieren zijn toegestaan.

Voor meer informatie : www.hooghebijsschel.nl

De stacaravan is een Santana 900, 3.2 m. breed en 9 m. lang en heeft een vaste gasaansluiting. De caravan is geheel van aluminium en heeft een verzinkt dak. De opstap is overdekt en is van hardhout. De onderkant van de caravan is afgewerkt met Trespa platen. De caravan staat op een kavel van 15 x 11 m, nr. 308.

De woonkamer heeft een zithoek, een eethoek met ronde tafel en twee krukjes, een LCD flatscreen met geïntegreerde DVD speler en stereotoren. Genoeg opbergruimte.

De keuken heeft een vierpits-gastoestel, een geiser, een koelkast met klein vriesgedeelte en een volledige keukeninventaris, zoals pannen, servies, glasservies, koffiezetapparaat, bestek, stofzuiger, e.d.

Er zijn 2 slaapkamers. De ouderkamer heeft een tweepersoonsbed. Naast en boven het bed bevinden zich hang- en legkasten. De tweede slaapkamer heeft twee losse bedden. Boven de bedden bevinden zich kastjes. In deze slaapkamer staat 1 kast. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens .

De badkamer is voorzien van een wastafel, douchecabine met deur, toilet en een gesloten kastje.

Op het terras bevindt zich een tuinset, compleet met kussens en parasol. De rest van de plaats is voorzien van gras en is geheel afgezet. Ideaal voor kleine kinderen en/of huisdieren. Naast de caravan bevindt zich een schuur van 2x2 m, met daarin een vriezer met 3 laden, wasmachine, gasbarbecue, elektrische grasmaaier, droogmolen en 3 fietsen.

De boot is van het merk Alpha en nog geen 2 jaar oud. Hij is 2.90 m. lang en heeft een aluminium bodem, roeispanen en een los anker. De buitenboordmotor heeft 6 PK.

Vraagprijs 8.999,= Euro. Dit is inclusief stageld, overdrachtskosten, inventaris en boot. De caravan is eventueel ook zonder boot te koop, de vraagprijs is dan 8.250,= Euro.

Voor meer informatie en/of bezichtiging: 078-6194710 of 06-22663104.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans