Stacaravans: Geriefelijke en complete stacaravan (3x10m) Zwanemeer (DR)

CASA NOTRESSS
Zeer complete en heerlijk luxe Stacaravan op camping het Zwanemeer te Gieten in Drenthe

Wegens werk in buitenland bieden wij onze goed onderhouden, nette, gezellige en luxe 6 persoons caravan te koop aan.

De stacaravan (3x 10 meter binnenwerks) is van alle gemakken voorzien, heeft 2 slaapkamers, een badkamer met toillet, een wastafel met warm en koud water en in de aanbouw ook nog eens een douchecabine. De (nieuwe) kachel, geiser en elektra en de verdere complete inventaris is bij de koop is inbegrepen .
In de "ouder"slaapkamer bevind zich een tweepersoonsbed voorzien van een springbox en goed matras, zo goed als nieuw dekbed en er is een kastenwand en aan beide zijden een nachtplateau.
In de "kinder" slaapkamer bevind zich een stapelbed voor kinderen met twee zo goed als nieuwe 1 persoons dekbedden.
De keuken is voorzien van een geiser en een vierpits-gasstel, koelkast, kastruimte, nette en ruim aanrechtblad met goo tsteen, warm en koud water. Verder is er in de keuken voorzien van een magnetron, oventje, pannen, bestek, borden, kopjes, glazen enz, enz. De eethoek bij de keuken heeft een 6 persoons- eettafel met stoelen.

Er is een ruime zithoek in de stacaravan met, in plaats van de gebruikelijke schuimrubber bankjes, een comfortabele hoek lounge-bank dat dmv een patentsysteem in een handomdraai in een 2 persoons bed kan worden omgebouwd. In de bank is een bergruimte waar het beddengoed wordt geborgen inclusief het opdekmatras. In de zithoek staan verder 2 comfortabele clubstoelen, een salontafel, en tv tafel/kast met radio-cd combinatie en een DVD speler

Deze stacaravan is voorzien van veel kast en opbergruimte en is sfeervol ingericht. De doorlopende vloer van slaapkamer, keuken, eethoek en zithoek is geheel bedekt door een moderne lichtgekleurd laminaat met onderliggende isolatie.

De stacaravan staat op een zeer royale kavel op de camping het Zwane meer in Gieten.
In tegenstelling tot de andere stacaravans op de camping heeft deze een ruime permanente aanbouw met daarin de douchecabine en veel ruimte voor jassen, schoeisel en wat dies meer zij. De aanbouw is geheel afgesloten waardoor het inde caravan ook bij guur weer altijd comfortabel blijft.
Ook is er een ruime schuur aan het terras met daarin de fietsen en tuinmeubilair en tuingereedschap zoals een nette 6 persoons- tuinset , parasol, grasmaaier, BBQ en verdere tuinbenodigdheden.
Het hoekje naast de aanbouw is heerlijk luw met zon en schaduw met een 2e tweepersoons zitje.

De caravan staat op een heel mooie, zeer ruime hoekplek met veel privacy, zon en schaduw afgeschermd door bomen en heggen, erg mooi en rustig gelegen en biedt plaats aan eventuele extra tentjes op het eigen perk in principe zonder extra kosten
Het sanitairgebouw is heel dichtbij zonder dat het ook maar de geringste overlast geeft, het is schoon en wordt keurig on derhouden en is voorzien van kinderbadjes, en geriefelijke douches. Het gebruik is gratis.


DE CAMPING www.zwanemeer.nl
Het Zwanemeer is een heel mooie, uitstekend verzorgde camping met veel groen direct grenzend aan het bos met het pittoreske Zwanemeer, spannend en sprookjesachtig op ca 250mtr.
Op bestelling iedere ochtend verse broodjes en Wifi beschikbaar dus; laptop mee.
De camping is prettige rustige camping, goed voor zowel ouderen als voor jonge gezinnen, op ieder veld zijn speelattributen. In het hoogseizoen is er een recreatieteam met onder meer kinderprogramma.
En natuurlijk veel prachtige fiets- en wandelroutes in de directe omgeving Hunze en Aa.
Direct naast de camping is het bekende gemeentebad van Gieten, je loopt hier via een bospad vanaf de camping naartoe, toegang is gratis voor huurders van de stacaravan. Het is een fantastisch zwembad met mooi aangelegde zandstrandjes en ligweiden met gras, diverse kinderbaden ,speelbad met superglijbaan en stroomversnelling en een groot banen bad.
De kavel is een seizoensplaats met jaar abonnement. Het seizoen in dat gedeelte van Drenthe loopt van1 april tot 1 oktober.

De beheerder van de camping bemiddelen graag in de verhuur, een abonnement op
www.rentus.nl (zie hieronder) kan worden overgenomen.

Bel gerust voor meer informatie en ervaar het enthousiasme voor deze heerlijke caravan waar wij met zoveel plezier van hebben kunnen genieten.
Herman en Hilda 0517 390 210 of 0653 896 647 Franeker
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans