Stacaravans: Uw tweede huis aan zee!

Bent u op zoek naar een chalet met ruime kavel vlakbij het Noordzeestrand? Dan bent u van harte welkom op het nieuw (2011) aangelegde chaletpark gelegen op Recreatiepark Klaverweide in Ellemeet. U kunt kiezen uit verschillende types chalets. Wij werken samen met Vroegop Chaletbouw ( www.vroegopbv.nl ) uit Burgh-Haamstede en PK Chalets ( www.r-l-x.nu ) uit Renesse.

Het chaletpark bestaat uit 26 kavels van 190m2 tot 275 m2 groot. Deze kavels beschikken over een vaste gasaansluiting, een water- en stroomaansluiting (25A) en kabeltelevisie. Het chaletpark bestaat uit meerdere types chalets, in verschillende kleurstellingen, geheel naar uw wens gebouwd (en eventueel ingericht) Tevens is het chaletpark het hele jaar geopend, zodat u een heel jaar kunt genieten van "uw tweede huis" aan de Zeeuwse kust. Honden toegestaan! Chaletprijzen vanaf € 32.500,-

Heeft u interesse in een chalet op ons park? Dan heeft u nog alle keuze uit de kavels. De plaatsen B22, M1, M7, M8, M10 en M13 zijn bezet, de overige M-kavels zijn nog beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via de E-mail info@klaverweide.com of telefonisch 0111 - 67 18 59. Op verzoek kunnen wij u ook een uitgebreid informatiepakket toezenden.

! De laatste nieuwtjes over het chaletpark !
Op vrijdag 7 september is het nieuwe showmodel geplaatst! U bent van harte welkom om dit prachtige chalet te komen bezichtigen.
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans