Stacaravans: pipowagen te huur of te koop, op camping bij zorgboerderij

Aangeboden: pipowagen te huur of te koop, op camping bij zorgboerderij Prijs: € 20.000,00

twee pipowagens te koop of te huur.
eindelijk een leuke en uniek vakantiehuisje voor jezelf, het hele jaar rond, vlakbij utrecht en amersfoort, midden in nederland: het wiebelt, het is klein, het is gezellig en toch comfortabel en buiten heb je alle ruimte. unieke pipowagens te huur of te koop voor 2 tot 5 personen. Ook mogelijk om tentje erbij te plaatsen.

te koop
koopprijs 20.000 euro per stuk, volledig ingericht.
super leuke standplaats is over te nemen voor 800 euro per jaar.
daar komt nog gas, water en electra bij

te huur
vanaf 1 april tot 15 oktober 2011, dus eigenlijk het hele jaar
huurprijs 450 per maand, plus 55 euro electra en water
gas zelf inkopen

wat?
pipowagen 1
is een oude, verbouwde franse spoorwegwagon, geschikt voor drie personen. u vindt er een bedstede, een slaapbank, eettafel en stoelen en een houtkachel. Verder een keukentje en een badgelegenheid, beide met koud stromend water. Toilet in het sanitairgebouw. Een extra kinderbedje kan worden bijgezet. Buiten staan tuinmeubilair, kinderbadje, schommeltje, barbecue en er hangt een hangmat. Er staan twee fietsen voor u klaar en u heeft zelfs de beschikking over een eigen kruidentuintje.

ofwel: via een nieuw trapje naar geweldig bordes. daar is een klepbank getimmerd als opbergruimte en plaats voor de gasfles. openslaande deuren. keukentje met koelkast, kastjes, aanrecht, wasbak, unieke kraan en twee pits gasstel. houtkacheltje. stevige tafel met besteklades, stoelen. zit/slaapbankje, te klein voor volwassenen. washok met fonteintje, mogelijkheid voor douche, plasemmer. ruime bedstede met bed en beddengoed: 140 x 200. verder zit er een prettig stuk grond bij, met een klein vijvertje en een tuintje. een grote, steigerhouten tuintafel + bankjes, een bbq en wat speeldingen. op het stuk grond kan makkelijk een tent geplaatst worden!

pipowagen 2
is nieuw gebouwd van red cedar op een oud en stoer onderstel. de wagen is geschikt voor 4 personen. eventueel kan een kinderbedje bijgeplaatst worden. u vindt hier een bedstee, een eetkamer die opgebouwd kan worden tot dubbelbed. een keukentje met koud stromend water. buiten staat tuinmeubilair en een barbeque.

ofwel: een stevig trap leidt naar een 'paarden'deur midden in de lange zijde van de wagen. rechts in de wagen is een eethoek met twee vast banken, goed voor 4 personen. deze eethoek is om te bouwen tot 2 persoonbed: 120 x 200. rechts een schitterende stalen lokkerkast vol met mooi servies en een keukentje met koelkast en 4 pits gasfornuis. een royalen bedstede van ruim 140 x 200. de wagen is behangen met oude kranten, vanaf 1925 tot 1945, en heel stijlvol ingericht. het uitzicht op een mooie sloot en op de koeien van de buurboer (=kaasboerdeij) kan tot onvergetelijke plaatjes leiden, bijvoorbeeld de geboorte van kalfjes in de wei!
buiten staan twee hardhouten tafetjes, wat krukken, een luie stoel, een hangmat op een heerlijk stukje grond, waar ook makkelijk een tent kan staan.

locatie
camping de bossewaard http://www.bossewaard.nl/camping.html is onderdeel van een biologische zorgboerderij. de mensen die er werken onderhouden het gezamenlijke groen van de camping, de eigen stukjes moet/mag je zelf onderhouden. verder worden er ossen, varkens, kippen, geiten e.d. verzorgd. de dieren leven onder prima omstandigheden en de stallen zijn toegankelijk. de boerderij stamt uit de jaren dertig. de gebouwen staan in een vierkant rond een gezellige 'cour', met de camping erachter.

de camping is eenvoudig, het sanitair ook. maar er is wel een vuurplaats en een biologisch winkeltje waar ook de producten van de boerderij worden verkocht. er is een trampoline en een heel grote schommel. aan de andere kant van de weg stroomt de kromme rijn. er kan daar gekanoot en gezwommen worden.

een geweldig stukje boerennatuur in midden nederland, vlakbij de bossen van de utrechtse heuvelland (5km), het rivierenland (wijk bij duurstede aan de lek) en het fruitteeltgebied van cothen, het dorpje dat op anderhalve kilometer ligt. fijn om te zijn, te kanoën, te fietsen, te zwemmen, te genieten.

algemeen
de wagens zijn te koop of te huur voor het hele seizoen. er zijn eventueel ook 2 oude fietsen bij, per wagen. de wagens zijn volledig ingericht met meubels, potten, pannen, servies, dekbedden, kussens enzovoort. bij koop hoeven de standplaatsen niet overgenomen te worden. wagen 2 is vrij makkelijk te vervoeren achter een trekker, waten 1 heeft stalen wielen en zal op een dieplader vervoerd moeten worden.

www.mineraalwaterfabriek.nl

recreatiewoning, pipowagen, pipowagens, vakantiehuis, vakantiehuisje, zon, water, rivier, uniek, alternatief, grappig, fijn, rustig, mooi, midden van het land, boerencamping, kamperen bij de boer, woonwagen, bijzonder, vakantie, weekenden, schoolvakanties, kinderen, spelen, stoeien, springen, vuurtje stoken, dieren, boerenland, biologisch, kersen eten, appels, peren, pruimen, jam maken, lekker eten in wijk bij duurstede of doorn, driebergen, ruimte, ver kijken, vogels, kaas maken...
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans