Stacaravans: Stacaravan met 3slk, direkt aan grevelingenmeer, Zeeland.

Aangeboden: Stacaravan met 3slk, direkt aan grevelingenmeer, Zeeland. Prijs: € 12.500,00

Caravanpark Grevelingenpolder
Kavel: 99
Spuiweg 5
4318 AN Brouwershaven


Dit parkje is een ode aan het recreëren in Zeeland.
Als je op deze wijze je vrije tijd door kan brengen, dan weet je wat genieten is.

Hier komt alles samen wat een optimaal recreatie object nodig heeft: rust, gezelligheid, omgeving, natuur, kwaliteit, comfort, ruimte en zon.

Zal ik een tipje van de sluier oplichten?

Rust: sowieso is kavel 99 al heel mooi gelegen, verscholen achter een volle haag. De camping ligt prachtig achter de dijk van het Grevelingenmeer.

Gezelligheid: het stadje Brouwershaven ligt op loopafstand, leuke winkeltjes en gezellige terrassen.

Omgeving: het Grevelingenmeer, de Noordzee, de duinen, winkelstad Middelburg, uitwaaien op de Oosterscheldekering, mossels eten in Yerseke, uitgaan in Renesse en monumenten bezichtigen in Zierikzee. De omgeving van dit caravanpark heeft alles te bieden.

Natuur: waar kun je je zo één met de natuur als hier? Sta s'morgens eens op tijd op en doe je wandelschoenen aan. Als wij het eens kunnen worden over de aankoop van deze mobiele bungalow dan vertel ik je de mooiste wandelroutes die je niet op de kaart zult vinden. Vertrekpunt: gewoon vanuit je eigen achtertuin.

Kwaliteit: Deze stacaravan komt van een uitstekende fabriek uit Engeland, nl. Nordstar. In 1999 is de stacaravan gebouwd en geplaatst. Het is voorzien van een grote woonkamer, 3 slaapkamers, een nette badkamer met toilet, een volwaardige keuken en alles perfect onderhouden.

Comfort: het kamperen is recreëren geworden. Dus natuurlijk is er een verwarming, isolatie, dubbel glas, onderhoudsvrije buitenbekleding. Dat spreekt allemaal voor zich. Maar alles van zo'n degelijke kwaliteit en in zo'n keurige staat! Wat wil een mens nog meer?

Ruimte: de tuin is royaal. De woonkamer is royaal. En als klapper; 3 slaapkamers!

Zon: De kavel is zo ingedeeld dat er volop zonlicht op valt met voldoende privacy voor heerlijk zonnen in de zomer. En…. Zeeland telt de meeste zonuren van Nederland.

Tja, ik noemde het al eerder: "Als je op deze wijze je vrije tijd door kan brengen, dan weet je wat genieten is".

---------------------
Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio.

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op
de parken.
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden
van de parkenaan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden.
Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.


Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar . nl.
Maar ook op huislijn, marktplaats, speurders, kapaza, marktplaza en alleswisselt.
Op diverse regionale en Duitse verkoopsites, in overleg ook op funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio.

Het belangrijkste pluspunt? De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.
Maak daarom eens een afspraak met de stacaravan makelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06 5393 1840
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans