Stacaravans: Stacaravans op leuke kind en dier vriendelijke camping.

Aangeboden: Stacaravans op leuke kind en dier vriendelijke camping. Prijs: € 6.000,00

Te Koop, op camping "De Rammelbeek"
Op deze leuke camping hebben wij op een rustige plek vlakbij het zwembad, en achter aan in een laantje, een dubbele plaats met daarop 2 grote stacaravans.

Wij verkopen deze caravans omdat wij het erg druk hebben gekregen in ons bedrijf, zodat wij helaas geen tijd meer hebben voor de caravans. Ik ben begonnen deze op te knappen, de grootste is helemaal klaar, de kleinere moet aan de buitenkant nog hier en daar aangepakt worden, van binnen is ook deze helemaal gerenoveerd.


De grootte caravan is 12 meter lang en 3 meter breed, voor deze caravan is een serre van 7 x 4 meter met schuifpui gebouwd. In de caravan is voldoende ruimte voor 6 personen het eet gedeelte hebben wij in de caravan en het zit gedeelte in de serre. Verder zit er aan de serre een slaapkamer met een stapelbed, ruim genoeg voor 2 personen. In de caravan zit achter nog een grootte slaapkamer voor eventueel een 2 pers. bed. Ook zit er een douche en een toilet in in deze caravan, evenals een nieuwe geiser voor warm water. Voldoende kast ruimte en een koel vries combinatie ook is er een gaskachel aanwezig. Gastoestel om te koken potten pannen, messen, vorken, kopjes, glazen, de gehele inventaris blijft achter voor de nieuwe eigenaar. De caravan heeft een laminaat vloer, en de houten ondervloer is 3 jaar oud (degelijk hout). De caravan is gegarandeerd 100% water dicht, wij hebben per vertrek 1 vochtvreter die wij om de 3 maand wisselen dus alles is ook na de winter meteen fris te gebruiken.

De kleinere caravan is 3 meter bij 8 meter, deze gebruiken wij als ouderslaapkamer, in deze caravan zijn nog 2 kleinere slaapvertrekken aanwezig evenals een toilet en een grootte wasbak waar je de aanwezige miniwasser (ook op de camping kun je goed de nodige was schoon krijgen) zo op de kraan aansluit na het wassen zo de nieuwe centrifuge in en drogen maar. Tussen beide caravans is een grootte tegel /terras plaats, en veel gras tussen de caravans staat ook nog een houten blokhut met daarin een diepvrieskist en veel opbergruimte voor alles en nog wat.

De gehele inventaris van beide caravans blijft achter, dus ook bedden tafels, zowel buiten als binnen. Buiten staat een grootte tafel voor 6 personen inclusief parasol en stoelen. Tv, dvd, satelliet ontvanger plus schotel blijven voor u achter, klaar voor gebruik. Wij lenen van de camping een grootte gasfles wij betalen plus minus 90 Euro voor de vulling, waar wij dan ongeveer anderhalf seizoen mee kunnen douchen en koken.
(de plaats is tot en met 1juni 2011 voor 6 pers. en een hondje betaald).

Nieuwsgierig geworden maak gerust een afspraak voor een bezichtiging.

Kijk op de link voor meer foto's van dit unieke plaatsje.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans