Stacaravans: Goed onderhouden stacaravan op leuke camping hardenberg

Aangeboden: Goed onderhouden stacaravan op leuke camping hardenberg Prijs: € 3.250,00

Goed onderhouden stacaravan met 3 slaapkamers en douche op leuke camping in Hardenberg, veel bos en kinderplezier. Met ruime aparte schuur. Op een droom plekje midden in het bos. Als je wilt kun je je helemaal alleen in het bos wanen. Maar met twee stappen het veld op is een praatje met anderen ook zo gemaakt.


De woonkamer is recent opgeknapt (o.a. plafond, verlichting, bank en gordijnen), keuken twee jaar geleden vernieuwd (o.a. nieuw keukenblad en afzuigkap), badkamer verbeterd (o.a. nieuwe wastafel, vloer verstevigd, nieuw zijl, deuropening vergroot), nieuwe op maat gemaakte zithoek en laminaat in alle vertrekken (behalve badkamer).


Slaapplaatsen

Er is plaats voor 8 personen: 1 ouderslaapkamer met groot tweepersoonsbed en kast, 2 kinderslaapkamers met stapelbed en de rondzit kan ook worden omgebouwd naar een tweepersoonsbed.


Wat krijg je erbij

Alles wat op je nodig hebt om er meteen in te trekken!

Zoals: tuinset voor 6 personen, 2 fietsen voor volwassenen, 2 kinderfietsjes, speel toestelletje, zandbak, oventje, waterkoker, enz.


Staplaats

Het stageld is ongeveer 1850 per jaar. Let op vanaf de overdracht dient u de campinghouder de rest van het seizoensgeld te betalen, vanaf maart tot eind van het seizoen zou dit 1545.- zijn, tevens betaald u eenmalig 250.- administratiekosten aan de campinghouder. Daarnaast stuurt de gemeente jaarlijks een rekening voor de toeristenbelasting ca. 100 euro. Elektriciteit en water wordt uiteraard apart in rekening gebracht. Gas gaat met gasflessen die aan de receptie gevuld kunnen worden.
We hebben een vaste wateraansluiting en riolering.


Omgeving:

Op de camping worden veel leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Er is een jungle zwembad, snackbar, winkeltje en feestzaaltje. Vanaf de caravan loop je zo het bos in voor een heerlijk ontspannende wandeling.

Meer info over de camping vind je op http://www.jungle-avonturencamping.nl/


Contact

Lenny van Schaik: 06-14343312


Kom snel een kijkje nemen zodat je al komend weekend lekker vakantie kunt houden!


Voor meer fotos:
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans