Stacaravans: Zeer mooie stacaravan compleet ingericht KOOPJE !!

Aangeboden: Zeer mooie stacaravan compleet ingericht KOOPJE !! Prijs: € 6.500,00

Zeer mooie caravan met staplaats op de familiecamping "De Eikenhof"in Paasloo. Mooie omgeving nabij de Weerribben. Voor info camping zie www.eikenhof.nl

Afgelopen seizoen is de veranda en de omheining geplaats met klimops (deze slaan goed aan), nieuwe graszoden,

In de ene slaapkamer staat een stapelbedbed (90X200) en een kinderledikant, nog is er genoeg ruimte om te spelen. andere slaapkamer (2-persoonsslaapkamer) bed van 160 X200 en kast voor kleding e.d.

Huiskamer is voorzien van een nieuwe rondzit met opbergruimte onder de banken en een gedeelte erachter. Hier kunnen eventueel nog 2 mensen slapen. Vitrage en overgordijnen laten we hangen.

Keuken is voorzien van koelkast met diepvriesvak, gasfornuis, geiser en alle denkbare dingen (denk aan borden,bestek,glazen alles in de zomer van 2010 aangeschaft).

Dan zit er een ruime badkamer met toilet/wasgelegenheid en douche met hoge opstaande rand (wij gebruiken hem als badje voor onze kleine man van 1,5).

Veranda is zeer kindvriendelijke gemaakt en je kan buiten lekker zitten tevens 'savonds want er is verlichting ingebouwd, het is een grote veranda 4X4 zodat je lekker kan zitten maar bij slecht weer de kinderen er ook nog kunnen spelen . Grote afgesloten ruime plek met zandbak,glijbaantje en een schuurtje waar nog een koelkast in staat.

Dieren zijn toegestaan, en er is veel voor de kinderen te doen op deze camping, tevens een zwembad aanwezig

Je hoeft alleen maar linnengoed en een goed humeur mee te nemen want de rest is er al en de vakantie kan beginnen
Helft stageld voor 2011 is al betaald!!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans