Stacaravans: Te koop fraai chalet op unieke plek te Beekbergen (Veluwe)

Aangeboden: Te koop fraai chalet op unieke plek te Beekbergen (Veluwe) Prijs: € 23.950,00

Te koop goed onderhouden ruime hardhouten chalet (stacaravan) gelegen op het Vakantiecentrum De Hertenhorst in Beekbergen. Zeer gewilde plek, direct aan de bosrand, met veel privacy op ruime kavel. Groot terras en voldoende ruimte voor uw auto.
Vakantiecentrum "De Hertenhorst" biedt veel faciliteiten, waaronder een verwarmd zwembad, supermarkt en bakkerij, snackbar en recreatieteam. Het chalet staat op terrein 1, kavelnummer 9. Het chalet is aangesloten op het riool en heeft een vaste gasaansluiting, elektra, water en cai-aansluiting. Caravan is voorzien van thermolint om bevriezing van de leidingen te voorkomen. Het hele jaar door te gebruiken. Verwarming door middel van een gaskachel met luchtcirculatie waardoor de warmte in alle vertrekken komt.
Het chalet heeft twee tweepersoons slaapkamers. Dmv slaapbank of tent makkelijk uit te breiden naar 6-personen. Verkoop is inclusief volledige inboedel.Verkoop via eigenaar de heer Van der Zalm van het vakantiecentrum De Hertenhorst, zie site www.hertenhorst.nl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans