Stacaravans: Hochsauerland,hobby prestige +aanbouw,sneeuwdak,GOEDKOOP!!!

Aangeboden: Hochsauerland,hobby prestige +aanbouw,sneeuwdak,GOEDKOOP!!! Prijs: Bieden

BIEDINGEN ; V.A 3500,= WORDEN SERIEUS GENOMEN!! BELLER = SNELLER!!
====================================================

AANGEBODEN; DUITSLAND,HOCHSAUERLAND ,
"Land van de 1000 bergen" midden in het Hochsauerland tussen de natuurparken Arnsberger woud en Homert . OP CAMPINGPARK HENNESEE 4 Sterren camping ,erkende ANWB camping ,nagenoeg aan de Hennesee. 365 dagen camping!

BESCHRIJVING CARAVAN; RUIME HOBBY PRESTIGE BJR 1994 MET VOLLEDIG GEISOLEERDE AANBOUW,
(DIT IS GEEN VOORTENT) ,Beiden voorzien van SNEEUWDAK ,licht eiken interieur in zeer goede staat,vast 2-persoons bed met lattenbodem ,aparte afsluitbare slaapkamer met 2 1-persoons bedden,veel opberg mogelijkheden o.a onder de bedden en in de vele kastjes, werkende inbouw koelkast,complete natte cel met vast chem toilet ,was tafel ,spiegels ..enz, goed werkende kachel (wordt ieder jaar gecontroleerd) met thermostaat ,kleine KTV met DVD ,uitgerust met 2 stuks 11-kg propaan/butaan tanks in externe ruimte,extra 11-kg tank(reserve)

BESCHRIJVING VASTE AANBOUW; Volledig geisoleerd ,in nette staat, met kunststof kozijnen met dubbel glas ,vaste gesloten voordeur,aparte keuken met vast aanrecht ,voorzien van gasfornuis (propaan/butaan) ,rvs spoelbak ,electro oventje,2 kunstofkozijnen met dubbel glas ,KTV.
Verder zgn Abstelraum. direct achter de aanbouw voor het opbergen van allerhande spullen (uitbouw van de aanbouw is mogelijk) wordt compleet verkocht met invertaris ; waaronder ,ktv, slaapbank voor 2-personen,eettafel +stoelen,extra hallogeen verwarmings bron..enz

Aangesloten op riool voor vuil water en aanvoer vers water
u hoeft dus geen water te halen en/of af te voeren van vuil water!!
Aangesloten met normale omschakelbare zekeringen 220v
Aangesloten op centrale antenne ,Extra met sat schotel en kabel ,
alleen receiver met 2 de canal+kaart (2,50 per maand) en u heeft ook alle ned zenders.

BESCHRIJVING STA PLAATS; Circa 100m2 ,met prachtig uitzicht ivm etage camping ,apart schuurtje waarin tuin gereedschap e.d zijn opgeborgen ,aansluiting water voor in de zomer water te sproeien ,slangen e.d blijven achter.
Vaste buiten verlichting aan de aanbouw ,maar ook led verlichting en solar.

BESCHRIJVING CAMPING; Camping heeft een zelf bedienings winkel een cafe-restaurant met bistro ,verwarmd binnenbad met sauna ,sauna tuin en solarium wat normaal gesproken het hele jaar is geopend ,kinderspeeltuin ,overdekte kinderspeelruimte ,diverse sanitair ruimtes vanuit onze staplaats 2 min lopen ,met douch,wasgelegenheid,toiletten ook chemisch ,spoelruimte,wasautomaat en wasdroger (munten verkrijgbaar aan de receptie) ,in de directe nabijheid ; volleybal,tennis ,zwemmen met weide om te zonnen en voldoende schaduw plekken .
Met een totaal van 300 vaste plaatsen niet alleen 1 der grootste campings in de regio maar door de ligging ook een der mooiste u kunt er in de omgeving ; wandelen ,fietsen (deze zijn op de camping ook te huur) ,vissen (vergunning),zwemmen,zeilen...enz
Huisdieren zijn welkom er is zelfs een speciale uitlaatplaats voor de honden
In het seizoen wordt er van alles georganiseerd (Animatie team)
WINTER; Tijdens de wintertijd is de camping normaal geopend en kunt u winterwandelingen en langlaufen direct bij het Hennenmeer, maar ook skièn op een afstand van 15-25 km vindt u de ski gebieden Winterberg,Willingen ,Smallenberg en Bodefeld (hunai) piste met de langste sleeplift in het Hochsauerland ook kun je daar roddelen (sleeplift) en langlaufen op geprepareerde pistes ,zeer goed restaurant met nog Normale prijzen ook de liftpassen of punten kaarten zijn voor een ieder betaalbaar.
OMGEVING: In een woord schitterend ,shoppen kun je in het gezellige Meschede circa 6 km van de camping.
Maar ook uit stapjes naar het bekende FORT_FUN of PANORAMA PARK is voor de kinderen en Volwassenen erg leuk en nog betaalbaar alles bereikbaar in nog geen 30 min
,in de omgeving bevinden zich vele meren voor nog veel meer vertier .

PRIJZEN; De prijs van onze caravan is inc alles (invertaris) keuken spullen,...enz
===OOK HET STAGELD VOOR 2011 (PER 1 APRIL) REEDS BETAALD!!==Prijzen zijn afhankelijk van de bezetting ,in ons geval 2=volw + 2 kinderen en 2 honden ,1750,= euro Dit is inc voorruit betaling van; stroom kosten,riool,afval..enz in de prijs zit een extra staplaats deze is opgezegd normaal stageld circa 1350,= euro .
REDE VAN VERKOOP: Het beviel ons zo goed dat wij in het Hochsauerland onlangs een woning gekocht hebben de prijs is voor een ieder Goed Betaalbaar en laag voor het gene wat geboden wordt u kunt er zo in alleen nog persoonlijke spullen meenemen en vacantie vieren het hele jaar wanneer u dat uitkomt .

Voor aanvullende Info ; kunt u mij bellen op Tel;0321-751127/06-29498491 of na 18.00 uur 0321-840605 .evt meer foto`s voor serieuze interesse mogelijk

NU NOG DEZE ZOMER LEKKER VACANTIE VIEREN VOOR VOOR DE EERSTE BESTE BIEDER BOVEN
DE 3.500, EURO DIT IS WERKELIJK EEN SUPER AANBIEDING!!!
========================================================
==


LET OP!! NU INC NAGENOEG NIEUWE TAFELMODEL KOELKAST MET 4-STERREN VRIESVAK ,RVS KOFFIE-ZETTER MET THERMOSKAN ,PAVILJOEN , TUINSET W.O 4-STOELEN EN NAGENOEG NIEUWE EETTAFEL ,ELECTR EN MECH GRASMAAIER EN TOEBEHOREN ,NAGENOEG NIEUWE MAGNETRON EN 12V SYSTEEM VOOR WATER POMPEN +WATER RESERVOIR
(DIT VOOR ALS IN DE WINTER DE CAMPING WATER LEIDING WORDT AFGESLOTEN) MET DIT SYSTEEM HEEFT U DUS ALTIJD WATER UIT DE KRAAN)
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans