Stacaravans: Stacaravan te koop

Aangeboden: Stacaravan te koop Prijs: Bieden

De Stacaravan staat op een camping te Harfsen. Het is echt een camping voor rust en natuurliefhebbers. Wij hebben er altijd veel plezier gehad met onze twee kinderen. Wij verkopen onze stacaravan omdat wij er te weinig tijd voor hebben er regelmatig heen te gaan, nu we verhuisd zijn.

Let op!! deze stacaravan is te koop zonder plaats, de nieuwe camping eigenaar wil geen caravans meer die ouder zijn dan tien jaar op dit park! Dus u dient zelf te zorgen voor een plaats en vervoer op een door u gekozen andere camping!

Het is een ruime stacaravan met een douche/wc ruimte. Er is een slaapkamer waar een 2 persoonbed in staat met kaptafel en inbouwkasten. De woonkamer heeft een rondzit en de keuken heeft een tafelkoelkast met gaspitten en ook voldoende opbergmogelijkheden. Onze kinderen sliepen altijd in de blokhut waar een stapelbed gesitueerd is, met een babyfoon weet je wat er daar gebeurd maar kom je tot rust.

In de tuin hebben we een hondenren, dit is natuurlijk super handig als je honden hebt, dat ze niet de hele tijd in je caravan zitten. Wil je de hondenren niet dan nemen wij hem gewoon mee. Er staat ook nog een klein (afbouwbaar) schuurtje met een tafelmodel extra koelkast voor het koud houden van dranken ed. ideaal voor langere vakanties of verjaardagen. Ook kun je hier nog tuingereedschap opbergen.

Wil je meer informatie, mail of bel me dan. Er zijn meer foto's maar enkel op aanvraag.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans