Stacaravans: Voor natuurminnaars: stacaravan te koop in bos Zuidlaren!

Aangeboden: Voor natuurminnaars: stacaravan te koop in bos Zuidlaren! Prijs: € 3.800,00

Prijs: 3.800,- euro!



Wat:
Aluminium stacaravan: Ascot de luxe, 8.70 x 3.50 mtr. Hij staat op een mooie ruime plek van ca. 200 m2 op camping Tienelsheem in het bos in Zuidlaren. De plek is aan alle kanten omringd door hoge struiken en bomen waardoor er veel privacy is.

1 slaapkamer met 2-persoonbed (twijfelaar), 1 slaapkamer met 2 bedden, betegeldebadkamer met wc, keuken met koelkast en vierpitsgasstel en een nieuwe geiser (2011). Verwarming d.m.v. een gaskachel. Groot voordeel: u bentaangesloten op de propaangasvoorziening van de camping en hoeft dus niet met met gasflessen te slepen.

De originele rondzit en eethoek zijn door ons verwijderd waardoor een veel ruimte is ontstaan. Zittend op de bank kijkt u door de openstaande deuren uit op het vele groen. In de gehele caravan ligt een goede kwaliteit laminaat (Quick-step). Bij de caravan is de inventaris en een houten schuurtje inbegrepen. De jaarplaats 2011 is betaald.

Waar:
Camping Tienelsheem in Zuidlaren. De camping grenst aan het Noordlaarderbos en de eeuwenoude 50 Bunder, maar ook aan het prachtige Nationaal Park en Landschap de Drentsche Aa.

Nergens in Nederland vind je een beek als de Drentsche Aa. Kronkelend haar weg zoekend door het landschap, zoals zij dat al eeuwen en eeuwen gedaan heeft. Op 3 km. fietsafstand ligt het Zuidlaardermeer waar u kunt zwemmen en waar op meerdere plaatsen een roei-, zeil-, of motorboot gehuurd kan worden.

De camping heeft eenvoudige voorzieningen en bestaat voornamelijk uit jaarplaatsen. Voor de jaarplaats betaalt u € 1178,25 per jaar. Dit bedrag is inclusief toeristenbelasting en een voorschot van € 100 voor energieverbruik. De camping is geopend van 15 maart tot 31 oktober. Honden zijn toegestaan.

Meer foto's op aanvraag
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans