Stacaravans: Nog enkele vrije jaarplaatsen voor stacaravans en chalets !!

Aangeboden: Nog enkele vrije jaarplaatsen voor stacaravans en chalets !! Prijs: Op aanvraag

Slechts nog enkele jaar- en seizoenplaatsen voor 2012 beschikbaar !!! Wij hebben ook plek voor uw eigen gebruikte stacaravan of chalet mits deze nog in goede staat is.
Camping en Jachthaven IJsselstrand in het mosterdstadje Doesburg (tussen Veluwe en Achterhoek) ligt aan een afgesloten tak van de IJssel. We hebben mooie kampeerplaatsen direct aan het water en ruime plekken achter de dijk met privesanitair. Indien u zelf geen caravan heeft kunt u een voordelige stacaravan, luxe chalet of een eenvoudige trekkershut huren tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Voor de langkampeerders hebben we nog enkele vrije seizoen- en jaarplaatsen en enkele nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets te koop, zie onze website ! Een jaarplaats kost 1.342 voor 150m2 en 1.724 euro voor 200m2 en groter. Hierbij komen alleen nog de kosten van energie. Wij zijn het hele jaar open en hebben vele voorzieningen zoals : jachthaven, binnen- en buitenspeeltuin, manege, receratieteam, restaurants, supermarkt en zandstrand. Ook zijn er schitterende wandel- en fietsroutes door het achterhoekse kastelenlandschap. Voor meer informatie kunt u mailen (info@ijsselstrand.nl) of bellen (0313-472797) of langskomen voor een vrijblijvende bezichtiging. Camping IJsselstrand, Eekstraat 18 in Doesburg. We zijn inmiddels begonnen met de bouw van een overdekt zwembad die waarschijnlijk begin 2012 klaar zal zijn !!!
www.ijsselstrand.nl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans