Stacaravans: Te koop Compleet ingerichte stacaravan Julianadorp aan Zee

Aangeboden: Te koop Compleet ingerichte stacaravan Julianadorp aan Zee Prijs: € 13.000,00

Te koop aangeboden een compleet ingerichte (incl. volledige inventaris) stacaravan op vier sterren camping het NoorderSandt in Julianadorp aan Zee www.ardoer.com/Noorder-Sandt, op een grote afgeschermde plek met veel privacy. Mini Manege, kinderspeelveld, snackbar, buiten keuken, restaurant en overdekt zwembad op camping aanwezig. Sta-geld voor de rest van dit jaar betaald.
Caravan 9 mtr.- 3,5 mtr. geheel voorzien van laminaat, kunststof lamellen voor alle ramen en onder de zitbanken is veel opbergruimte. Ruime keuken voorzien van diverse apparatuur zoals: koffiezetapparaat, waterkoker, bakoventje, gasfornuis, koelkast enz. Wasmachine, centrifuge, diverse tuingereedschap, tuinmeubels, kussens, drie fietsen in schuur aanwezig.
Twee slaapkamers (ouderslaapkamer met tweepersoons bed en slaapkamer met twee éénpersoons bedden), badkamer met douche en toilet, geiser 2010 vervangen, aangesloten op centrale gas voorziening van camping. Dit geldt ook voor het centrale antennesysteem. Internetffacilitieten op camping aanwezig.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Stacaravans